Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Heidi's Alpine Chalet

Dit Polly Pocket Heidi's Alpine Chalet uit 1989 is zo schattig. Alleen de hartvorm is al leuk en als je hem dan opent en deze binnenkant ziet, ben je meteen verkocht, toch?! Mijn setje is jammer genoeg een beetje verkleurd, waardoor de buitenkant er lichter uit ziet dan het hoort te zijn. Wist je trouwens dat er ook een variatie op deze set is, maar dan in kerstthema? Dat setje heet  Christmas Compact Playset  en is zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Heidi is goed in alle wintersporten en geeft graag leuke feestjes in haar huis in de Alpen. Ze kunnen er schaatsen op het meer, een sneeuwpop maken, skiën, een ritje maken met het rendier of opwarmen bij de open haard. Heidi nodigt graag vrienden uit want ze is zo trots op haar mooie huis. Ze hebben het er allemaal naar hun zin en kijken er naar uit om volgend jaar weer terug te komen! 

Heidi's Alpine Chalet is een leuk setje in "tirol-stijl". Polly houdt van skiën en zo nu en dan neemt ze een korte vakantie om haar ski-ervaring op peil te houden. Ze gaat dan graag naar dit alpenhuisje. Dat is vooral zo leuk omdat er behalve veel sneeuw om sneeuwpoppen mee te maken, ook een schaatsbaan voor de deur ligt. Na een dag in de kou is het fijn om jezelf op te warmen, en in dit huisje is een mooie houthaard waar je lekker voor kunt gaan zitten met een hapje en een drankje.

 Dit zit er bij Heidi's Alpine Chalet:

  • Heidi
  • Rendier met een paarse slee
  • Sneeuwpop met een zwarte hoed
  • Donkergroene skies

Dit beweegt er in deze Polly Pocket:

  • In dit setje zitten geen bewegende onderdelen


Compleet: Nee, de donkergroene skies ontbreken
Opmerking: het setje is verkleurd aan de bovenkant

Terug naar overzicht