Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Midges Playschool Oranje

Deze Polly Pocket heet Midges Playschool Oranje. De kleur heb ik als toevoeging genoemd om dat er ook een Polly Pocket Midges Playschool geel bestaat. Het setje werd ook wel Midge's Nursery School playset genoemd. 

Midge heeft een kinderdagverblijf dat ze heel gezellig ingericht heeft. Ze heeft gezellige kleuren gebruikt om het huis in te richten. Aan de wat grotere kinderen geeft Midge les in het klaslokaal. Hier kunnen ze na schooltijd hun huiswerk maken en Midge helpt ze dan met de dingen die ze niet helemaal begrijpen. De kleine kinderen liggen dan ondertussen op bed hun middagdutje te doen. De babykamer is op de eerste verdieping en is voorzien van een box, een hobbelpaard en een kinderwagen. Aan de muur hangen een paar kindertekeningen.

Tussendoor het leren door is er natuurlijk ook tijd om lekker in de tuin te spelen. Er staat een glijbaan en in de achtertuin zie je, als je door het raampje kijkt, de schommel staan. Er is ook een autootje waarmee ze door de tuin kunnen rijden en bij warm weer mogen ze pootje baden in het vijvertje in de voortuin. Gelukkig staat er in de voortuin een hekje waardoor de kinderen niet zomaar de straat op kunnen rennen. 

Ik heb ergens eens gelezen wat er bij dit setje geschreven zou zijn: Midge heeft een kinderdagverblijf voor kleine kinderen waar heel veel te doen is: spelen in de zandbak met emmers en schepjes, in het ondiepe badje pootje baden en lekker spetteren, in het trapautootje rond racen en natuurlijk van de glijbaan glijden! Op regenachtige dagen is er ook binnen genoeg ruimte om te spelen. In de pauzes vertelt Midge dan graag leuke verhaaltjes, terwijl de kinderen hun glas melk opdrinken. Soms hebben de kinderen het zo goed naar hun zin dat ze niet mee naar huis willen, maar dan stelt Midge hen gerust door te vertellen dat ze morgen weer terug mogen komen en ze dan nog meer zullen spelen. 

Welke popjes horen bij Midges Playschool? 

  • Midge
  • Baby, naam onbekend. 
  • Rood autootje, kan niet echt rijden.

Wat beweegt er in deze Polly Pocket?

  • In dit setje kan alleen het poortje in de tuin open en dicht. 


Compleet: Ja

Terug naar overzicht