Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Midges Playschool geel

Dit vierkante doosje met aan de binnenkant een kinderdagverblijf heet Polly Pocket Midges Playschool geel. Er bestaat ook nog een oranje variant van, vandaar de benoeming van de kleur bij de naam :-). Het setje werd ook wel Midge's Nursery School playset genoemd. Voor dit setje heb je wel wat fantasie nodig om er een leuk verhaal mee te maken want bewegende onderdelen zitten er maar weinig in, maar dat maakt het niet minder leuk toch?!

Midge vind het erg leuk om op kinderen te passen en daarom is ze haar eigen kinderopvang begonnen. In de tuin van de opvang staat een leuke glijbaan en de kinderen kunnen spelen met een autootje waar ze in kunnen zitten. Er is een klein vijvertje, maar omdat Midge de kinderen nooit zonder toezicht laat spelen is dit geen probleem. De tuin is goed afgesloten met een hekje zodat niemand plotseling de straat op kan rennen.

Op de eerste verdieping van het gebouw is een klaslokaal ingericht met bureau's en stoeltjes. Als je naar buiten kijkt zie je ook nog een schommel staan in de achteruin. De verdieping boven het klaslokaal is ingericht als slaapkamer voor de allerkleinsten. Er staat een hobbelpaard, een wiegje en een kinderwagen. Midge heeft een paar tekeningen van de kinderen aan de muur hangen. Op de bovenste verdieping is de slaapkamer met en bed en een kastje en daarnaast is de badkamer met toilet en wastafel. Er staat ook een radiator tegen de muur. 

 Welke popjes horen bij Midges Playschool? 

  • Midge
  • Baby, naam onbekend
  • Rood autootje, kan niet echt rijden.

Wat beweegt er in deze Polly Pocket?

  • In dit setje kan alleen het poortje in de tuin open en dicht. 


Compleet: Ja

Terug naar overzicht