Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Partytime Surprise Roze

Dit Polly Pocket setje is er een waarvan 3 varianten bestaan. Dit setje heet Partytime Surprise Roze, met benoeming van de kleur omdat er ook een hele zeldzame groene variant bestaat die muziek kan maken, en er bestaat een remake uit 2000. Het setje werd ook wel Polly's Birthday Party Compact genoemd. Over het algemeen vind ik de vierkante setjes iets minder interessant, mede omdat er weinig in kan bewegen maar dat is bij dit setje een heel ander verhaal. Het setje is zo leuk dat ik er een fotoserie van heb gemaakt die je helemaal onderaan deze pagina kunt bekijken

Dit setje is zo leuk, er is zo ontzettend veel in te zien dat ik na een paar jaar soms nog nieuwe details ontdek. Het idee achter deze set is Polly's verjaardag. Er wordt een groot feest georganiseerd en natuurlijk is het huis versierd. Polly heeft een turnpakje gekregen voor haar verjaardag en heeft deze meteen aangetrokken. De tutu hoort er ook bij, maar die draagt ze pas als het feest begint. 

Zodra je de voordeur open doet zie je al meteen dat de tafel gedekt is met taart en allerlei lekkers. Er is genoeg plaats voor iedereen om te zitten. In de hoek van de kamer staan al heel veel pakjes klaar. Er staat ook een heel groot, roze pakket met een mooie strik erop. Wat zou daar in zitten? Overal hangen ballonnen en slingers. Op de eerste verdieping is plaats gemaakt voor de DJ, zo wordt er ook nog eens hele leuke muziek gespeeld. Naast de draaitafels van de DJ is een dansvloertje dat ook echt kan ronddraaien, superleuk! Op de bovenste verdieping zie je Polly haar slaapkamer en ook een badkamer. Ook die zijn helemaal versierd. Dat zal een mooi verrassingsfeest worden! 

 Wat hoort er bij deze Polly Pocket?

  • Polly
  • Geel beertje 
  • Wit stoffen iriserend rokje

Wat beweegt er in Partytime Surprise?

  • Het poortje kan open
  • het cadeautje rechts kan open, het beertje past daar precies in
  • In het bovenste gedeelte is een draaischijfje waar je een popje op kunt zetten en rond kunt laten draaien


Compleet: Ja

Terug naar overzicht