Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Partytime Surprise Roze

Dit setje is zo leuk, er is zo ontzettend veel in te zien dat ik na een paar jaar soms nog nieuwe details ontdek. Het idee achter deze set is Polly's verjaardag. Er wordt een groot feest georganiseerd en natuurlijk is het huis versierd. Polly heeft een turnpakje gekregen voor haar verjaardag en heeft deze meteen aangetrokken. De tutu hoort er ook bij, maar die draagt ze pas als het feest begint. 

Zodra je de voordeur open doet zie je al meteen dat de tafel gedekt is met taart en allerlei lekkers. Er is genoeg plaats voor iedereen om te zitten. In de hoek van de kamer staan al heel veel pakjes klaar. Er staat ook een heel groot, roze pakket met een mooie strik erop. Wat zou daar in zitten? Overal hangen ballonnen en slingers. Op de eerste verdieping is plaats gemaakt voor de DJ, zo wordt er ook nog eens hele leuke muziek gespeeld. Naast de draaitafels van de DJ is een dansvloertje dat ook echt kan ronddraaien, superleuk! Op de bovenste verdieping zie je Polly haar slaapkamer en ook een badkamer. Ook die zijn helemaal versierd. Dat zal een mooi verrassingsfeest worden! 

Van deze set bestaat ook een zeldzame groene variant. Die set kan, als de batterijen het nog doen, een deuntje spelen. In het jaar 2000 is er daarnaast een reproductie op de markt gebracht. 

Compleet: Ja

Terug naar overzicht