Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly's Beach House

In dit Polly's Beach house setje zie je de strandwoning van Polly. Er zijn twee varianten van, deze, en eentje met andere kleuren aan de binnenkant. De buitenkant van de setjes is wel hetzelfde en ook de popjes die bij de setjes horen zijn identiek. Het andere setje is qua kleur heel anders, daarbij is het stukje onderin dat naar het bruggetje loopt groen, alsof het gras is en de gedeelten die hier roze zijn, zijn daar geel. 

Polly en haar goede vriend Wee Willie zijn een weekendje naar het strand. Het huisje dat ze gehuurd hebben ligt vlak aan zee, dat wordt genieten! Vanuit het strand heb je toegang tot de voortuin. Eigenlijk is dit ook een stuk strand met een natuurlijke plas erin. Over die plas is een bruggetje aangelegd zodat ze makkelijk naar het huisje kunnen lopen. Ze moeten wel even goed opletten, want het bruggetje is niet meer helemaal in goede staat. 

Op het strand voor het huisje zie je schelpen en stenen liggen en als je op zoek gaat zie je ook nog een zeester. Wee Willie en Polly hebben ook alvast een paar zandkastelen geprobeerd te bouwen, want zeg nou eerlijk: daar ben je nooit te oud voor.

 Wat hoort er bij Polly's Beach house?

  • Polly
  • Wee Willie 

Dit kan er bewegen in deze Polly Pocket

  • Het hekje dat naar het vlonderpad leid kan open. 


Compleet: Ja


Terug naar overzicht