Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly's Café

Dit Polly Pocket setje heet Polly's Cafe en is er in twee varianten: deze en eentje waarbij alles wat nu felgeel is, dan lichtblauw is. Dat setje heb ik een keer gehad, maar met liefde aan Anne-Marie gegeven die het al heel lang zocht en voor mij een heleboel Polly's had die ik nog zocht. Leek me het minste wat ik kon doen dus nu staat de variatie bij Anne-Marie in de kast te pronken :) De buitenkant en de popjes zijn hetzelfde als bij dit setje.

Polly en Buttons hebben samen een Café, je kunt er wat drinken en wat eten en boven het café is hun woonruimte.In het café zelf kan je kiezen of je aan de bar wil zitten zodat je naar buiten kunt kijken, of liever met je vrienden gezellig aan een tafel. Achterin is de keuken met 4 gaspitten en ruimte om eten klaar te maken en groenten te snijden. Natuurlijk is er ook een balie met een kassa waar je je bestelling door kunt geven. 

Op de bovenverdiepingen van het gebouw is het woongedeelte. Op de eerste verdieping een eettafel met stoelen en een lekkere bank met televisie. Op de verdieping daarboven is de slaapkamer met wastafel. 

 Dit hoort er bij Polly's Café

  • Polly
  • Buttons 

In deze Polly Pocket kan dit bewegen:

  • Het blauwe hekje kan open en dicht.


Compleet: ja
Opmerking: De set is verkleurd. 


Terug naar overzicht