Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly's Pony club variatie

Dit donkergroene hartvormige setje heet Polly Pocket Polly's Pony Club. Er bestaat ook een lichtgroene variant van van, de popjes die daarbij horen zijn overigens wel hetzelfde als bij deze set. Ik weet niet heel veel te vertellen over dit setje, en dat terwijl ik vroeger toch echt een "paardenmeisje" was en paarden nog steeds erg mooie dieren vind. Al moet ik toegeven dat ik tegenwoordig meer gecharmeerd ben van pony's, ik ben niet meer zo dapper dat ik bij eender welk paard dan ook zomaar de wei in zou stappen, en paardrijden zelf is al helemaal niet meer aan mij besteed, maar ik kan wel genieten van het kijken naar paarden. 

Een leuk groen hartvormig setje met daarin de Pony Club waar Polly graag naartoe gaat. Ze houd van paarden en van paardrijden en als ze op de club is helpt ze ook graag mee met het netjes houden van de stallen. 
Jammer genoeg is bij mijn setje het deurtje vooraan afgebroken, maar verder is het setje wel compleet met Polly en het ruitertje. 

In de onderste helft zie je de stallen en een bak met een hindernis voor de paarden. De bovenverdiepingen zijn de kantine en een zitkamer en slaapplaats boven de stallen. Zo is er altijd iemand in de buurt van de paarden, gewoon, voor de zekerheid.

 Wat hoort er bij deze Polly Pocket?

  • Polly
  • Popje op paardje, één geheel

Wat beweegt er in Polly's Pony Club?

  • Het hekje aan het begin van de set kan open ( dit is afgebroken in mijn set)
  • De twee deurtjes van de paarden stallen kunnen open


Compleet: Ja
Opmerkingen: Het hekje is afgebroken en in het bovenste gedeelte op de begane grond zit een (bijna) scheur. 

Terug naar overzicht