Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Skating Party

Dit super leuke Polly Pocket Skating party setje is zonder twijfel mijn favoriete compact set uit 1989. Ik vind de vorm zo gaaf, het voelt zo glad als je hem vast hebt en dan zit er ook nog zo'n glitter wonder-wereld in! Het setje werd ook wel Polly Pocket Ice Skating Day genoemd. En niet te vergeten: er kan van alles bewegen in deze set en de details in de winkeltjes zijn ook zo mooi gemaakt, dat je er geen genoeg van kunt krijgen. Om jullie ook mee te laten genieten van al dat moois staat helemaal onderaan een fotoreportage waarin je de details goed kunt bekijken.

Het stelt een soort winkelcentrum voor met in de hal van het centrum een schaatsbaan. Polly is hier met haar vriendin naartoe gegaan om zich een middag lekker te vermaken op het ijs. Rondom de schaatsbaan staan tafeltjes waar ze kunnen zitten en wat kunnen eten en drinken. 

In de bovenste helft van de set zie je de winkels, er is een lift naar elke etage en de winkels die je hier ziet zijn best chique. Helemaal onderin zit een winkel die wintersportartikelen verkoopt. Het lijkt erop dat er ook een stomerij in deze winkel gevestigd is waar je je gewatteerde jassen goed kunt laten reinigen. Op de eerste verdieping zit een juwelier met allerlei gouden sieraden in de etalage, en om helemaal in stijl op de schaatsbaan te verschijnen kan je op de bovenste verdieping nog even naar de kapper. 

 Dit hoort er bij Polly Pocket Skating party:

  • Polly
  • Little Lulu

Wat kan er bewegen in deze set? 

  • Door de popjes op de glitter draaischijf te zetten en vervolgens aan het boompje rechts naast de draaischijf te draaien bewegen de popjes over de ijsbaan
  • De lift van het setje kan van boven naar beneden bewegen


Compleet: Ja

Terug naar overzicht