Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pockets

Tammy's Palm Tree Island

Tammy is op vakantie naar een warm, tropisch eiland. Ze heeft een zomerse jurk aan en toen ze aankwam op het eiland kreeg ze een bloemenketting om haar te verwelkomen. In het onderste gedeelte zie je de zee, er liggen schelpen op het strand en er is ook een zeester aangespoeld. Een krab komt eens kijken of er nog wat lekkers te vinden is en er zwemt zelfs een dolfijn rond in het water! Er is een soort grot in de rotsen gehakt. Hier kan de schildpad die bij deze set hoort in kruipen om te schuilen voor de hitte. 

In het andere gedeelte van de set zie je een groot kleed op de grond liggen. Er staan schalen op met het lekkerste verse fruit, grote bananenbladeren met gebakken vis en schaaldieren en op een van de boomstronken staan bekers en een kan met drinken. Er is een hangmat om lekker in te liggen en te ontspannen en er is een kleine afgezette wei waar een paar schapen (???) in staan. 

Bij deze set horen naast popje Tammy ook een schildpad en een bootje, allebei groen van kleur. Naar die twee items ben ik nog op zoek.

Compleet: Nee, bootje en schildpadje missen
Opmerkingen: setje is verkleurd, ooit heeft iemand het logo "versierd" met glitterlijm en stift, dit krijg ik er niet af.

Terug naar overzicht