Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Tammy's Palm Tree Island Polly Pocket

Het heeft me wat jaren gekost om dit Tammy's Palm Tree Island polly pocket setje compleet te krijgen. Uiteindelijk heb ik de zoektocht naar losse onderdelen maar opgegeven en het setje gewoon compleet opnieuw gekocht. Het setje dateert uit 1989 en is geen huisje zoals de meeste setjes maar een strandscene, waardoor je met dit setje speelt terwijl het helemaal opengeklapt is. 

Tammy is op vakantie naar een warm, tropisch eiland. Ze heeft een zomerse jurk aan en toen ze aankwam op het eiland kreeg ze een bloemenketting om haar te verwelkomen. In het onderste gedeelte zie je de zee, er liggen schelpen op het strand en er is ook een zeester aangespoeld. Een krab komt eens kijken of er nog wat lekkers te vinden is en er zwemt zelfs een dolfijn (volgens de beschrijving op de verpakking een bruinvis) rond in het water! Er is een soort grot in de rotsen gehakt. Hier kan de schildpad die bij deze set hoort in kruipen om te schuilen voor de hitte. 

In het andere gedeelte van de set zie je een groot kleed op de grond liggen. Er staan schalen op met het lekkerste verse fruit, grote bananenbladeren met gebakken vis en schaaldieren en op een van de boomstronken staan bekers en een kan met drinken. Er is een hangmat om lekker in te liggen en te ontspannen en er is een kleine afgezette wei waar een paar schapen (???) in staan. 

 Wat hoort er bij Tammy's Palm Tree Island:

  • Tammy 
  • Groen schildpadje
  • Groene boot/kano 

Wat kan er bewegen in deze Polly Pocket set? 

  • In dit setje kan helemaal niets bewegen.  


Compleet: Ja

Terug naar overzicht