Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pockets

Fifi's Parisian Appartement

Dit setje laat Fifi zien in haar appartement in Parijs. Zoals je ziet kan ze vanaf haar balkon de Eiffeltoren zien staan. In de tuin is ruimte voor haar twee poedels Henriëtta en Henry. Er staat een beeld van een engeltje in de tuin (op de foto's is dit afgebroken maar de set is vervangen door een die wel helemaal heel is). Er is een hondenhok voor de honden om lekker in te liggen en ook een schommelstoel waar Fifi in kan zitten en nog even terug kan kijken op een dag in Parijs.

Achter het hondenhok, links achteraan in de set staat nog een tafel gedekt met een lekker frans stokbroodje en een lekker drankje. Het enige dat kan bewegen in deze set is het schommelstoeltje. 

Op de verpakking stond een leuk Engelstalig verhaaltje. Door Copyright rechten mag ik die tekst niet gebruiken, maar ik heb wel geprobeerd hem zo goed mogelijk te vertalen voor je:
Fifi is Polly's penvriendin. Ze woont in een prachtig appartement dat uitkijkt over een park waar ze elke dag haar poedels uitlaat. Fifi is als alle Franse meisjes: ze is erg mooi en modebewust. Haar appartement heeft een balkon zodat ze kan kijken naar hoe andere mensen picknicken, vliegeren, rennen om de metro te halen of in de zon zitten. Binnenkort gaat Polly bij Fifi op bezoek. 

Terug naar overzicht