Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Garden Surprise

Dit roze bloemvormige setje heet Polly Pocket Garden Surprise, maar is ook bekend onder de naam Polly's Secret Garden. Die naam heeft het niet voor niks gekregen want er is van allerlei leuks te ontdekken in deze set. Onderaan deze pagina vind je een leuke fotoserie, waar alle details goed op te zien zijn. 

In de originele Garden Surprise Polly Pocket verpakking van Bluebird zat een extra poppetje met losse zwemband en in een andere verpakking van dit setje zat een goudkleurige foto locket. Het is prachtig in Polly's verborgen tuin achter de grote poort. Polly vindt het heerlijk om hier langs de paden te dwalen, waar de bloemen er op hun best bij staan voor haar en waar een konijntje even uit zijn hol komt om hallo te zeggen. Het is zo'n mooie en rustige plaats voor een picknick of voor het maken van wat plezier in de buitenlucht op de draaiende tuinstoelen. In het donker komt Polly's standbeeld tot leven!

Dit setje is erg leuk omdat je een popje helemaal door de set kan laten "lopen". Je doet dit door het popje op het speciale standaardje/voetstukje te zetten en dan aan het draaimolen-stoeltje te draaien. Het popje beweegt dan van voor naar achter in de set (of andersom). Terwijl Polly door de set loopt komt er rechts van het pad een klein konijntje uit zijn holletje om te kijken wie er langs komt wandelen. En niet alleen het konijntje beweegt, maar in deze betoverde tuin bewegen ook de bloempjes rechts van het pad omhoog en naar beneden. 

Achter de grote, gele, openslaande deuren heeft Polly uitzicht op een prachtig groot landhuis in de verte. Links van de gele deuren staat een bankje met op de achtergrond een grote fontein in de vorm van een leeuwenkop. Rechts van de deuren is de prachtige rozentuin waar allerlei kleuren en maten rozen weelderig bloeien. In het onderste gedeelte van het setje staat een gedekte tafel, met sandwiches, koekjes en een grote kan met lekkere limonade. Hier kan Polly met haar vriendinnen bijkletsen terwijl ze genieten van al het moois om hen heen. 


Dit hoort er bij Garden Surprise:

  • Polly
  • Wit polly "beeld"

Dit kan er bewegen in deze Polly Pocket: 

  •  De witte stoeltjes voor in de set zijn een soort draaimolentje en kunnen dus ronddraaien.
  • Door aan die witte stoeltjes te draaien kan je Polly over het wandelpad door de set laten wandelen
  • De grote gele deuren kunnen allebei open


Compleet: Ja
Opmerkingen: Mijn setje is verkleurd aan de buitenkant en loopt soms vast als Polly langs het konijntje loopt. 

Terug naar overzicht