Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pockets

Garden Surprise

Dit setje is erg leuk omdat je een popje helemaal door de set kan laten "lopen". Er zit een popje Polly bij en een popje dat een standbeeld moet voorstellen. Het popje laat je lopen door hem op het speciale standaardje/voetstukje te zetten en dan aan het soort draaimolen-stoeltje te draaien. Het popje beweegt dan richting de tuindeuren achteraan en terwijl ze door de set loopt komt er een klein konijntje omhoog en zie je de bloemetjes aan de rechter zijkant bewegen. 

De grote gele deuren in het bovenste deel van de set kunnen ook open en dan zie je helemaal achteraan een plaatje van een groot landhuis. Links van de gele deuren zie je een fontein in de vorm van een leeuwenkop, want dat hoort zo bij landhuizen. Voor die fontein in het onderste gedeelte van de set staat een theetafel, waar de dames samen thee kunnen drinken als het mooi weer is.  

In de originele bluebird verpakking zat een extra poppetje met losse zwemband en in een andere set zat een goudkleurige foto locket (maar zonder speel interieur). Op de verpakking stond een Engelse tekst, hier vertaald in het Nederlands:

Het is prachtig in Polly's verborgen tuin achter de grote poort. Polly vindt het heerlijk om hier langs de paden te dwalen, waar de bloemen er op hun best bij staan voor haar en waar een konijntje even uit zijn hol komt om hallo te zeggen. Het is zo'n mooie en rustige plaats voor een picknick of voor het maken van wat plezier in de buitenlucht op de draaiende tuinstoelen. In het donker komt Polly's standbeeld tot leven!

Terug naar overzicht