Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Midges Flowershop Polly Pocket

Het is niet zo leuk om te zeggen, maar Midges Flowershop Polly Pocket is een van mijn minst favoriete Polly Pockets. Misschien komt het door de pastelkleuren die voor dit setje gebruikt zijn, of doordat er weinig in kan bewegen, ik weet het niet, maar dit is een van de setjes die ik het minst vaak even uit de kast pak om te bekijken. Desalniettemin hoort hij natuurlijk wel bij de collectie en heeft hij een mooi plekje gekregen bij de rest van de bloemvormige setjes uit 1990. Een van de andere setjes in deze vorm die ik wel erg leuk vind is bijvoorbeeld  Garden Surprise.

Midge heeft een eigen bloemenwinkel, bloemen zijn zo mooi, mensen worden blij van bloemen en ze ruiken nog lekker ook! Samen met Titch zorgt ze dat de winkel er altijd netjes uitziet. Het poortje in de tuin kan open en dat is ook het enige dat kan bewegen in deze set. Het is een beetje lastig te zien wat alle dingetjes in de tuin voorstellen, dus ik zou zeggen: gebruik vooral je eigen fantasie om er wat bij te bedenken.

De vertaalde tekst van de originele verpakking is:

Iedereen is het ermee eens dat Midge haar bloemenwinkel de beste in de buurt is. Ze heeft honderden exotische planten en bloemen. Titch vindt het meer een Jungle of een regenwoud en Midge haar papegaai voelt zich er zeker thuis! Midge zegt dat het geheim is dat je lief moet zijn tegen de planten en tegen ze moet praten. Als je op zoek bent naar planten dan zal Midge je helpen de beste uit te zoeken en ze vertelt hoe je het best voor ze kan zorgen. Midge haar winkel is een goede plaats om een grote bos bloemen voor een vriend(in) te kopen!

Wat hoort er bij Midges Flower Shop?: 

  • Midge
  • Titch 

Dit kan bewegen in deze Polly Pocket: 

  • Alleen het deurtje voor in de set kan open en dicht


Compleet: Ja

Terug naar overzicht