Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Pencil case groen

Deze pencil case is eigenlijk een soort pennenbakje maar dan met een mini-wereldje erin. Omdat de kat onzichtbaar werd op een zwarte achtergrond is die apart op de foto gezet op een witte achtergrond. Je ziet eigenlijk twee appartementen. Het appartement op de begane grond heeft de ingang rechts zitten. Je komt dan binnen in de keuken, via de keuken kom je in de woonkamer en via de woonkamer ga je naar de slaapkamer. 

Het appartement op de eerste etage heeft de toegang links via een lange trap. Daar kom je binnen op de overloop met daarnaast de keuken, de eetkamer en een slaapkamer. 

Deze set heeft een bekend probleem, omdat het een lange set is, zit er ook een lang scharnier in. Dit scharnier gaat erg stroef open en dicht en maakt daarbij ook nog geluid alsof het de laatste keer is dat hij ooit nog open en dicht gaat. Ondanks diverse pogingen om hem te smeren en te zorgen dat hij wat makkelijker opent en sluit blijft dit toch een beetje lastig. 

Naast de drie popjes en de kat horen er ook een potlood, een puntenslijper, een gum en een clear dome bij. Een Clear dome is een doorzichtig stolpje met vaak een bloemmotiefje erop en een standaardje dat erin vast klemt waar een popje in past. Zo'n clear dome die bij deze set hoort kan je op de achterkant van een potlood klemmen. 

Er bestaat ook nog een roze Pencil Case set met dezelfde popjes en toebehoren.


Terug naar overzicht