Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly's hair salon

Deze Polly Pocket heet Polly's Hairsalon en stelt een kapperszaak voor, maar wordt soms ook wel Polly's Hairdressing Salon genoemd. Een vrolijk gekleurd setje dat leuk te gebruiken is met de andere winkeltjes en huisjes van dit jaar. Best een vrolijk setje om zo te zien met al die gezellige kleurtjes. Ik moet zeggen dat ik zelf niet gauw bij een kapper kom, want mijn zusje is kapster, maar als een kapsalon er zo gezellig uit zou zien zou dat zeker mijn voorkeur hebben. 

Polly runt een kapsalon waar de bewoners van de Polly Pocket wereld graag naartoe gaan om hun haar te laten doen. Er is een fijne bank waar je op kan wachten. Er liggen een paar tijdschriften klaar om jezelf mee bezig te houden tijdens de periode dat je moet wachten. Als je aan de beurt bent mag je op een van de drie kappersstoelen gaan zitten om geknipt te worden.

Op de eerste etage van de bovenkant zie je schappen met allerlei haarproducten staan. Een verdieping hoger staan de haardrogers en hangt een televisie zodat je naar wat leuks kan kijken terwijl je haar droogt. 
Helemaal bovenaan lijkt een bed te staan met een zonnebank.

 Dit hoort er bij Polly's Hair Salon:

  • Polly
  • Pixie

Dit beweegt er in deze Polly Pocket:

  • Alleen het groene deurtje vooraan in de set kan open en dicht


Compleet: ja


Terug naar overzicht