Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly's School Polly Pocket

Deze Polly's School Polly Pocket is een een redelijk eenvoudig setje, maar toch leuk om te zien. Onder de foto's staat meer info over deze set en helemaal onderaan staat een uitgebreide fotoshoot. Ik vond het leuk om zelf een verhaaltje te verzinnen van hoe ik me voorstel dat het er aan toe zou gaan met deze popjes in deze set. Hoe dan ook, het is een gezellig schooltje waarin van alles te zien is. 

Polly runt een kleinschalige school. Dit is niet zomaar een school, maar een hele speciale want bij de school is een zwembad waar de kinderen zwemles kunnen krijgen.
Je komt binnen door het poortje, en dit is ook het enige onderdeel in deze set dat kan bewegen. Links kom je in de kantine van de school. Er is een soort balie met allerlei soorten voedsel zodat je kunt kiezen wat je die dag wil eten. Er zijn een paar bankjes en een tafel. Aan de andere kant van de hal is een zwembad met een duikplank. Er kan geen echt water in want de bodem is gedecoreerd met papier en dat zou anders loslaten. 

In de bovenste helft is het toilet, een ruimte met kluisjes en nog een klein keukentje. De verdieping daarboven is het leslokaal met een schoolbord. Je kunt zien dat ze geoefend hebben met rekenen.Daarnaast is het lokaal waar de kinderen les krijgen in dingen zoals koken. Bovenin is een computerlokaal en een handenarbeidruimte. Zo krijgen de kinderen een gevarieerd lesprogramma. Mr Marks kwam vandaag op bezoek om de school te beoordelen. Polly krijgt een dikke voldoende!

Wat hoort er bij Polly's School? 

  • Polly
  • Mr Marks 

Wat beweegt er in deze Polly Pocket?

  • Het groene deurtje kan open en dicht. 


Compleet: Ja

Terug naar overzicht