Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Water Fun park

Polly's Water World park, of "Polly Pocket Water Fun park" zoals het setje vaker genoemd wordt is een setje uit 1990 en het is één van de bloemvormige setjes uit dit jaar. Van dit setje is een Polly Pocket Water Park reproductie gemaakt in het jaar 2000. Het doosje is dan glimmend blauw en de kleuren aan de binnenkant zijn bij die set veel feller. De popjes zijn ook heel anders dan bij deze set. 

Een heel erg leuk setje. Als je hem dicht ziet dan verwacht je er misschien niet zo heel veel van, maar zodra je hem opent en de glijbaan uitklapt en vastzet dan is het een heus groot zwembad met allerlei leuke dingen om te doen. 

Bovenin zijn de kleedhokjes en de douches. Links daarvan zie je het hoofd van een clown, dit is een vrije val glijbaan voor de durfallen. Als ze daar door glijden belanden ze met een grote plons in het zwembad. Voor de minder dappere Polly Pockets is er ook een grote roze waterglijbaan. Er is een klein bubbelbadje met een opening waar je precies een popje in kunt zetten. Onderin rechts staat een olifantenkop die kan draaien zodat hij ook naar het bubbelbadje gericht kan worden. Aan de rand van het zwembad staat een duikplank en er drijft een luchtbed en een zwemband in het water. Bovenin is dan nog een kleine kantine om wat te eten en te drinken. 

Welke popjes horen bij Water Fun Park?

  • Polly 
  • Chelsie  

Wat kan er bewegen in deze Polly Pocket?

  • De glijbaan moet ingeklapt worden om het setje dicht te krijgen. Als je de glijbaan weer uitklapt kan je hem vast klemmen in het openingetje voor in het zwembad
  • De olifantenkop kan draaien van het grote zwembad naar het kleine zwembadje. 


Compleet: Ja


Terug naar overzicht