Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Dream World variatie 3

Dit is een van de grootste Polly Pocket sets die er zijn, er horen enorm veel popjes bij en er kan veel bewegen en open. Deze Dream World, of ook wel Playtime Mansion genoemd, is uitgebracht in 4 variaties, waarbij voornamelijk de kleuren van het zwembad anders zijn. Ik heb de variatie met witte zwembadtegels en een oranje duikplank, maar er zijn ook varianten met witte tegels/paarse duikplank; wit met gele tegels/paarse duikplank; wit met gele zwembadtegels en oranje duikplank. 

Per set horen er 6 popjes bij. Deze popjes zijn altijd hetzelfde,bij alle 4 de sets. De accessoires die erbij horen zijn echter bij vrijwel elke set anders, en dat zijn er nogal een boel. Voor deze specifieke set zijn dat de volgende items:

Zwart paardje met zwarte ogen en langwerpige basis
Bruin paardje met langwerpige basis en een berijder in koraalrood pakje en met blond haar. 
Zwart varken met zwarte ogen
Witte stier met zwarte hoorns
Bruine koe
Gele kano
Roze met blauw en zilverkleurig autootje, wieltjes kunnen niet draaien
Witte hond met zwarte neus en ogen, opstaande oren en opstaande staart, hond ligt
Zwarte hond met bruine ogen en staartpunt. Hond staat
Wit konijn dat rechtop zit met zwarte ogen en neus
Bruine kat, zittend, met blauwe ogen
Witte kat, zittend en likkend aan linkerpoot, blauwe ogen, roze tong

Je zal je misschien afvragen waarom de details er zo bij vermeld zijn, maar dat is gedaan om zo de verschillen tussen de popjes van de variatie-sets te kunnen zien. Mijn set is vermeld als variatie 3 of als variatie C. 

Mijn set werd bezorgd als onderdeel van een grote set Polly Pockets. Jammer genoeg is er een en ander afgebroken en het was de smerigste Polly Pocket die ik ooit in mijn handen gehad heb. Om hem schoon te maken heb ik een schort en handschoenen gedragen en met pure alcohol, wegwerpdoekjes en wattenstaafjes heb ik hem toch nog enigszins toonbaar kunnen maken, maar de stukjes die afgebroken zijn, tja, daar kan ik helaas niets meer aan veranderen. Het blijft wel een enorm leuke set om te zien, met alle huisjes die open kunnen, dingetjes die kunnen bewegen en met de hoeveelheid popjes en toebehoren zou je je uren kunnen vermaken. 

Wil je een complete Dream World set zien? Kijk dan bij mijn Dream World #4 set

Compleet: Nee
Opmerkingen: Er zijn een aantal deurtjes afgebroken en er missen een paar onderdelen van de set zelf zoals de wip en het tentje


Terug naar overzicht