Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Midges Bedtime Polly Pocket ringcase

Hoe leuk is deze Midges Bedtime Polly Pocket Ringcase?! Ik word elke keer helemaal blij als ik dit setje open! Het is er een van een serie van 8 ringcases van dit jaar. De andere ringcases heten:  50s Diner Ring and ringcaseBathtime Fun ring and ringcaseDazzling Dressmaker ring and ringcaseLulu and her speedboat ring and ringcasePerfect piano recital ringcasePollys Big night out ring and ringcase en Polly's Dinnertime ring and ringcase en al deze setjes zijn compleet in mijn verzameling!

Midge heeft een boek open op haar bed liggen en ook haar knuffelbeer ligt bij haar in bed. De hond mag bij Midge op de kamer slapen vannacht, dat maakt het extra gezellig! In haar slaapkamer staan verder nog een bureau met bureaulamp en stoel, er ligt een hele grote teddybeer op de grond en er staat een kaptafeltje waaraan ze zich 's ochtends mooi kan maken. Boven de kaptafel hangt een oude koekoeksklok, Op de grond heeft Midge nog wat kleding en andere spullen liggen die ze deze dag gebruikt heeft.

De ring kan je uit het doosje halen om te dragen en bestaat uit een roze ringbandje, het paars met geel en blauwe bed en Midge in haar pyjama. 

 

Wat hoort er bij Midges Bedtime Ringcase?

 

  • Midge 
  • Hondje met zwarte staart, oren en ogen
  • Paars bed
  • Roze ringetje

Wat beweegt er in deze Polly Pocket?

  • Alleen het ringetje kan uit de set gehaald worden om te dragen. Er zitten geen bewegende onderdelen in. 


Compleet: Ja


Terug naar overzicht