Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Babysitting Stamper set

Dit setje is zo leuk dat er eigenlijk niet eens woorden voor zijn. De details zijn prachtig, er kan veel bewegen, er zitten veel popjes en accessoires bij en als klap op de vuurpijl is het een stempelset. Als kind was ik al gek op stempels, en hoewel ik ze zelden daadwerkelijk gebruik, is dat eigenlijk nooit overgegaan. 

De stempels zitten verstopt onder de speeltoestellen in het park. Het stempelkussen zit onder de picknicktafel. Er is een klein vijvertje in het park en ook een zandbak. Een van de kleintjes heeft zijn knuffelbeer meegenomen en een ander heeft zijn loopfiets bij zich. De wip, de schommel en het draaimolentje kunnen ook nog eens echt bewegen. 

In het bovenste gedeelte zie je een keuken met kastdeurtjes die open kunnen en een deur die open kan. Er staat verder een televisie, een fijne fauteuil en wat versieringen aan de muur. Op de bovenste verdieping is een kinderkamer met twee wiegjes die kunnen schommelen, een babybadje waarvan het hekje naar beneden kan, een mobiel boven dit bedje dat kan bewegen. Tot slot is er nog een badkamer waarvan bij het toilet de bril omhoog kan. 

Per set zitten er 4 speeltoestellen en dus 4 stempeltjes bij. De speeltoestellen zijn altijd hetzelfde maar de stempels kunnen wisselen van soort. Op de verpakking van bluebird stond vaak een leuk verhaaltje gedrukt. De vertaling van dit verhaaltje is ongeveer als volgt: Polly is iedereen zijn favoriete oppas. Ze plant altijd een hele dag vol leuke dingen en verrassingen voor iedereen! Vandaag brengen Polly en haar drie kleine vrienden de morgen door in de kinderkamer en de middag in het park. Wat zal het een speciale dag worden!

Terug naar overzicht