Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Fairy Fantasy Polly Pocket

Dit superleuke, en bij velen favoriete, setje werd ook wel Polly's Fairy Glade genoemd, maar de meeste mensen kennen dit setje onder de naam Fairy Fantasy Polly Pocket. Dit is een veel gezocht setje, samen met de  Fairy Wishing World set (die ik persoonlijk eigenlijk nog iets leuker vind, door het lichtere interieur). Het is in elk geval een wereldje om bij weg te dromen met de zachte kleurtjes en glittertjes die door de hele set zitten. Helemaal onderaan deze pagina staan nog veel meer foto's van dit setje, waarop je de details een stuk beter kunt bekijken. 

Fee Polly heeft een geheime, magische plek in het bos waar ze graag speelt met haar vrienden. Polly heeft een speciale boomschommel die in de takken hangt en haar vriend Splash de otter vind het leuk om samen met Polly op de wip naast het stroompje te spelen of verstoppertje te spelen in een holle boomstronk. Polly houdt heel erg van buiten zijn en in haar feeëntuin heeft ze zelfs haar eigen magische paddenstoel-stoel en boombed! 

Dit stervormige glittersetje heeft aan de binnenkant een prachtig bos, in mooie zachte pastelkleuren. Er is een waterval, een prachtige bloemenschommel, een bedje hoog in de boomtoppen, er zijn paddenstoelen en een riviertje waar de otter zich in kan vermaken. Er is een bewegende wip en een tafeltje met stoeltjes. 

 Welke popjes horen bij deze Polly Pocket?

  • Polly 
  • Splash, groene otter

Wat kan er bewegen in de Fairy Fantasy set?

  • Het blauwe wipje kan bewegen
  • De schommel bovenin kan van links naar rechts schommelen. 


Compleet: Ja

Terug naar overzicht