Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Hollywood Hotel

Popstar Polly overnacht vandaag in een hotel. Ze heeft een lange reis achter de rug maar ziet er toch tip-top uit. Je weet tenslotte als popster maar nooit wanneer er een groep fotografen tevoorschijn komt, en ook dan moet je er op je best uitzien. Als ze het hotel binnenkomt staat er meteen een Bellboy klaar om haar te helpen met haar bagage. Het hotel is heel chique ingericht, er ligt een loper op de trap en die loper heeft met goudkleurige randen. De spullen op de incheckbalie zijn zelfs goud van kleur!

Polly heeft een grote suite geboekt met wel twee verdiepingen. Terwijl zij zich incheckt, worden haar koffers vast naar de kamer gebracht. Op de eerste verdieping is een prachtig verguld ligbad met palmbomen ernaast. Vanuit haar slaapkamer een verdieping hoger heeft ze uitzicht over de Hollywood Hills. Tussen de twee verdiepingen gaat een lift, zodat Polly geen trap hoeft te lopen.

Omdat haar koffers al naar de kamer gebracht zijn kan Polly even rustig genieten van een drankje in de bar van het hotel. Hier is het lekker rustig en zo wordt ze niet zo snel herkend door fans. 

Compleet: Ja

Terug naar overzicht