Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Hollywood Hotel

Dit gave setje heet Polly Pocket Hollywood Hotel en is zo'n leuk setje om te zien. Het stelt een luxe hotel voor, met uitzicht op de Hollywood Hills en alle luxe die je je maar wensen kunt in het hotel zelf. Ik heb er een uitgebreide fotoserie over gemaakt, die staat onderaan deze pagina. Daar kan je alle details van deze set goed bekijken. Het gastenboek, de badkamer, de foyer, teveel om op te noemen dus neem vooral een kijkje!

Popstar Polly overnacht vandaag in een hotel. Ze heeft een lange reis achter de rug maar ziet er toch tip-top uit. Je weet tenslotte als popster maar nooit wanneer er een groep fotografen tevoorschijn komt, en ook dan moet je er op je best uitzien. Als ze het hotel binnenkomt staat er meteen een Bellboy klaar om haar te helpen met haar bagage. Het hotel is heel chique ingericht, er ligt een loper op de trap en die loper heeft met goudkleurige randen. De spullen op de incheckbalie zijn zelfs goud van kleur!

Polly heeft een grote suite geboekt met wel twee verdiepingen. Terwijl zij zich incheckt, worden haar koffers vast naar de kamer gebracht. Op de eerste verdieping is een prachtig verguld ligbad met palmbomen ernaast. Vanuit haar slaapkamer een verdieping hoger heeft ze uitzicht over de Hollywood Hills. Tussen de twee verdiepingen gaat een lift, zodat Polly geen trap hoeft te lopen.

Omdat haar koffers al naar de kamer gebracht zijn kan Polly even rustig genieten van een drankje in de bar van het hotel. Hier is het lekker rustig en zo wordt ze niet zo snel herkend door fans. 

 Deze popjes horen bij Hollywood Hotel:

  • Polly
  • Bellboy 

Dit kan bewegen in deze Polly Pocket:

  • De zilverkleurige "voordeur" kan open
  • De twee goudkleurige deurtjes naar de foyer kunnen open. 


Compleet: Ja

Terug naar overzicht