Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pockets

Jeweled Forest

Een setje dat meerdere namen draagt, afhankelijk van de firma die hem verkocht heeft (Mattel/Bluebird). De andere namen zijn Princess Pollys Woodland Realm en Polly's Emerald Paradise.

Dit setje laat een leuk bostafereeltje zien met een boomhut met slaapkamer en huiskamertje. In de bomen is een stoeltje waar Polly op kan zitten en in het midden hoort een paddenstoel die open kan en daar zit dan een smaragd in. Bij dit setje hoort Popje Polly, eekhoorn Nibble en de paddenstoel. Het hekje van deze set kan open. Eekhoorntje Nibble zit erbij en staat op de middelste foto afgebeeld. 

Op de verpakking stond naar verluid een leuk verhaaltje gedrukt. Vanwege Copyright mag ik de tekst niet overnemen maar de vertaling is als volgt:

Prinses Polly en haar eekhoorn vriendje Nibble vinden het heerlijk om door het vredige boslandschap te wandelen of te spelen met haar schommel die hoog in de boomtoppen hangt. Haar geheime Smaragd is verstopt in een enorme paddenstoel naast het stroompje in het landschap. Je kunt de paddenstoel eruit halen en er ook los mee spelen! 

Compleet: Nee
Opmerkingen:  Het eekhoorntje zit er ook bij maar kreeg ik niet duidelijk op de foto, het eekhoorntje is wel in goede staat! Het gezichtje van Polly is vervaagd en het paddenstoeltje met een edelsteen er in mist. Op mijn setje staat een serienummer 024596

  

Terug naar overzicht