Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Jeweled Forest Polly Pocket

Dit Jeweled Forest Polly Pocket setje is er één die meerdere namen draagt. Hoe het setje genoemd werd is afhankelijk van de firma die hem verkocht heeft, Mattel of Bluebird. De andere namen die bedacht zijn voor deze set zijn zijn Princess Pollys Woodland Realm en Polly's Emerald Paradise. Er is een serie van 4 van dit soort setjes gemaakt, de andere sets heten  Jeweled PalaceJeweled Sea en  Princess Pollys Ice kingdom, en ze zijn alle 4 even gaaf!

Prinses Polly en haar eekhoorn vriendje Nibble vinden het heerlijk om door het rustige boslandschap te wandelen of te spelen met haar schommel die hoog in de boomtoppen hangt. In een grote paddenstoel naast het stroompje is haar geheime smaragd verstopt. Je kunt de paddenstoel eruit halen en er ook los mee spelen! 

In dit setje zie je een schattig bos, met een boomhut met slaapkamer en huiskamertje. In de bomen is een stoeltje waar Polly op kan zitten en in het midden hoort een paddenstoel die open kan en daar zit dan een smaragd in. Bij dit setje hoort Popje Polly, eekhoorn Nibble en de paddenstoel. Het hekje van deze set kan open. Eekhoorntje Nibble zit erbij en staat op de laatste foto afgebeeld, maar is lastig te zien op de afbeelding. 

Deze onderdelen horen bij deze Polly Pocket: 

  • Polly
  • Nibble, eekhoorntje
  • Rode paddenstoel

Dit beweegt er in de Jeweled Forest set:

  • Het witte tuindeurtje kan open en dicht
  • De rode paddenstoel kan open en dicht en uit de set genomen worden. 


Compleet: Nee
Opmerkingen:  Het eekhoorntje zit er ook bij maar kreeg ik niet duidelijk op de foto, het eekhoorntje is wel in goede staat! Het gezichtje van Polly is vervaagd en het paddenstoeltje met een edelsteen er in mist. Op mijn setje staat een serienummer 024596

  

Terug naar overzicht