Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Jeweled Sea

Dit leuke setje met een fonkelende steen bovenop de compact, wordt Polly Pocket Jeweled Sea genoemd en is er één uit een serie van 4 van dit soort setjes, in deze vorm en van dit formaat. De andere drie setjes zijn  Jeweled PalaceJeweled Forest en  Princess Pollys Ice kingdom. Hoewel de meest gebruikte naam voor dit setje Jeweled Sea is, wordt het soms ook wel Princess Polly's Undersea world genoemd. 

Prinses Polly en haar huisdier Diver de zee-otter vinden het fantastisch om het gezonken scheepswrak in haar mooie onderwaterwereld te onderzoeken. Diver heeft een kostbare saffier ontdekt en Polly bewaart deze nu in een enorme schelp-schatkist op de bodem van de zee. Je kunt de schelp-schatkist uit de set halen zodat je er ook los mee kunt spelen!

In deze Polly Pocket onderwaterwereld zie je een scheepswrak. Polly vind het geweldig om er naartoe te duiken om op onderzoek uit te gaan, samen met haar otter Diver. In de boot is het bed en de stoel van de bemanning nog zichtbaar. Op de bodem van de oceaan zie je een grot, je ziet het anker van de boot nog liggen en in het midden staat een grote schelp die open kan. In die schelp zit een prachtige saffier verstopt. 

 Deze onderdelen horen bij Jeweled Sea:

  • Polly
  • Diver, zee-otter
  • Witte schelp 

Dit kan bewegen in deze Polly Pocket set:

  • Het witte, schelpvormige tuinhekje kan open
  • De schelp kan open en dicht en uit de set gehaald worden. Compleet: Ja


Terug naar overzicht