Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket, Polly in the Nursery blauw

Hoe leuk is dit setje, een klein kinderdagverblijf waarbij Polly zo te zien ook een zuster is, want ze draagt een stethoscoop om  haar nek. Het setje is ook in het roze gemaakt. Dit setje heet Polly Pocket, Polly in the Nursery blauw en ik vind de vorm van dit setje erg leuk. Van de binnenkant kan ik, zoals zo vaak, geen genoeg krijgen, al die kleine details! Helemaal onderaan deze pagina zie je een fotoserie, zo kan jij al die details ook goed bekijken! 

Polly mag vandaag op twee babies passen. Er is een speciale kinderkamer in huis waarin alles staat wat ze nodig heeft om voor de kindjes te zorgen. In het midden staat een soort box op de grond, hier kunnen de kinderen veilig in spelen zonder dat ze door de hele kamer kunnen kruipen. Er staan twee babybedjes, een babybad met aankleedtafel en vervolgens zie je de trap naar boven.

Op de eerste verdieping zie je een bescheiden woonvertrek met bed, stoel, kastjes en een televisie. Een verdieping hoger staat een weegschaal, een bureau waaraan Polly een rapportage kan schrijven en een soort relaxstoel. 

Dit hoort er bij Polly in the Nursery set: 

  • Polly 
  • Liggende baby, naam onbekend
  • Zittende baby, naam onbekend

Dit beweegt er in deze Polly Pocket:

  • Het witte deurtje vooraan in de set kan open en dicht


Compleet: Ja

Terug naar overzicht