Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Princess Polly's Ice Kingdom

Dit setje wordt ook wel Jeweled Iceland genoemd en zodra je hem open doet zie je meteen waarom deze namen bedacht zijn. De meest gebruikte naam voor dit setje is echter Polly Pocket Princess Polly's Ice Kingdom. Het is er één uit een serie van vier van dit soort en formaat setjes uit dit jaar, de andere drie zijn  Jeweled PalaceJeweled Forest en  Jeweled Sea. Helemaal onderaan deze pagina zie je een uitgebreide fotoserie van deze set, waarin je alle details goed kunt bekijken. 

Je ziet een huisje dat in een ijsberg gemaakt is, het is wel koud dus je moet je goed aankleden als je hier naartoe gaat. Er is een ijsbaan met een zeehond en ook IJsbeer Snowy is van de partij. In het midden staat een kleine ijsberg en deze kan open. Hier zit een kristal in, net als op Polly's kroontje. 

Dit hoort er bij Princess Polly's Ice Kingdom: 

  • Polly
  • Snowy, ijsbeer
  • IJsberg

Dit beweegt er in deze Polly Pocket?

  • Het hekje kan open en dicht
  • De ijsberg kan uit de set gehaald worden. 

Er werden vaak leuke teksten over een set op de doos gedrukt. De, in het Nederlands vertaalde, tekst die op de verpakking gedrukt stond: Prinses Polly en haar huisdier Snowy vinden het leuk om over de ijsbaan te glijden, en met de zeehond en pinguïns in haar bevroren ijspaleis op de Noordpool te spelen. Haar glimmende diamant is veilig weggestopt in een enorme kristallen schatkist die verstopt is in een kleine ijsberg. Je kunt deze schatkist eruit halen om er ook apart mee te spelen!Compleet: Ja

Terug naar overzicht