Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Ballerina

Dat Polly graag aan Ballet doet, dat werd al duidelijk in  Tiny Ballerina, maar er zijn nog veel meer Polly Pocket setjes met het ballet thema, zoals onder andere Rosie learns ballet ringSparkle Ballerina Donker rozeSparkle Ballerina licht Roze en  Dance Studio. Leuk dat bij veel van die setjes ook echt een rokje zit dat het popje aan kan. 

Van de Polly Pocket Ballerina set zijn verschillende variaties gemaakt. In 1993 is ook nog een donker roze set gemaakt, in 2000 is een reproductie gemaakt die Ballet Star heet en in 2016 is er een Dreamy Book uitgebracht in Japan en hier zit een witte variant van deze set bij. Helemaal onderaan de pagina zie je een uitgebreide fotoserie van deze originele Polly pocket Ballerina set. 

Dit setje laat wederom Polly als Ballerina zien. Dit keer treed ze op in de mooiste schouwburg van de stad. Onderin zie je de zaal met zitplaatsen aan de rechtse kant, een gangpad met roze loper in het midden en een loge links. Tussen de loge en het toneel staat nog een piano. Via het gangpad kan je het podium op. Er liggen bloemen op het podium en je ziet ook twee schijnwerpers staan die het toneel uitlichten. Via dit podium gaat er een trap naar het bovenste gedeelte van het podium waar Polly staat. Boven het podium zijn nog twee luxe balkonplaatsen. Wie daar zit heeft het beste uitzicht van de avond!

Dit hoort bij deze Ballerina set: 

  • Polly 
  • Stoffen rokje

Dit beweegt in deze Polly Pocket:

  • De trap schuift vanzelf naar zijn plek als je het setje opent
  • Er is een draaischijfje voor de spiegel waar Polly op kan staan en pirouettes kan maken


Compleet: Ja

Terug naar overzicht