Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Bay Window House

In dit huis wordt een feestje georganiseerd. De gasten zien er op hun best uit, ze hebben cadeautjes, ballonnen en een roltoeter bij zich. Als het huisje dicht is zie je een tuin met een boom en een vijvertje. In de vijver staan planten en drijven waterlelies. Als je dan het huis openklapt zie je de benedenverdieping met eerst de hal die uitkomt op de kamer. In e kamer staat een tafel klaar met hapjes en taart, zodat iedereen zelf kan pakken waar hij zin in heeft. Midden in de kamer ligt een ovaal tapijt en daar staat ook een kleine bank. Vanuit de kamer is er links een deur naar de keuken. In de keuken zie je het roestvrijstalen aanrechtblad met wasbak en een oventje. Er staat een koffiezetapparaat en er staat ook nog een pannetje. 

Achter het andere deurtje is de badkamer met toilet en wasbakje. Tussen de keuken en het toilet is de trap naar boven. Hier beindt zich nog een kamer met een stereotoren, een televisie, telefoon, een lamp die op een tafel staat en in de kamer links een kaptafel met borstel, spiegel en een lampje en een kast met spiegel die ook echt open kan. 

Klap je het huisje dan weer dicht dan zie je dat er helemaal bovenin ook nog een stukje zit dat open kan. Dit is een slaapkamer met een aangrenzende badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Dit huis heeft ook een grote schoorsteen. Bovenop de schoorsteen zit een knopje en de schoorsteen zelf is een batterijvakje. Als je er batterijen in doet dan kunnen de lampjes in dit huisje echt aan! De lampjes van mijn set doen het wel, maar niet meer van harte.  De namen van de popjes zijn:  Polly, Emily (feestmuts), Tamsin (cadeautje), Jessica (ballonnen)


Terug naar overzicht