Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Cozy Cottage variatie Geel verkleurd

Het lijkt alsof deze Cottage Cottage variatie geel verkleurd is. Wat het verhaal achter deze set precies is weet ik niet, maar ik weet wel dat er meerdere van deze gele Polly Pocket Cozy Cottage setjes bestaan. Het vreemdste aan het hele verhaal vindt ik dat het dakje, de deurtjes en het tuintje niet verkleurd lijken. De brievenbus daarentegen wel, en aan de binnenkant van het huisje lijkt er ook een ander geel verkleurd dat wit hoort te zijn. Het lijkt me sterk dat alleen bepaalde kleuren van één setje verkleuren en de rest niet, dus wie het weet mag het zeggen :-) 

Er bestaat ook nog een roze variatie en de originele witte variant

Cozy Cottage: "gezellig huisje". Nou die naam is wel van toepassing op deze set met zijn roze dakje en geel tuinhekje (dat ook echt open kan!). Er staat een brievenbusje in de tuin waar de krant nog uitsteekt en de voortuin is leuk aangelegd met aan beide kanten gras, bloemen en in het midden een mooi stenen tuinpad. Op de benedenverdieping staat een bank tegenover de televisie en in de linkerhoek achteraan staat de keuken. Bovenin is de slaapkamer met een bed, een paar slaapzakken en een kaptafel. Bij dit setje horen popje Polly, met de knuffelbeer in haar hand, en popje Midge (wordt soms ook als Alice genoemd op de verpakkingen). Er zijn nog een aantal variaties van deze set, namelijk een roze set en ik heb zelf ook nog een huisje dat helemaal egaal geel verkleurd is. 

Wat hoort er bij Cozy Cottage geel?

Omdat ik aanneem dat dit setje ooit wit hoorde te zijn, ga ik er ook vanuit dat hier dezelfde popjes bij horen als bij het originele setje en dat zijn:

  • Polly 
  • Midge 

Wat kan er bewegen in dit setje?

  • Alleen het tuinhekje kan open en dicht


Compleet: Ja

 

Terug naar overzicht