Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Dazzling Dog Show 

Hoe leuk is dit setje, ik ben een echte hondenliefhebber, dus ik vind deze set helemaal het einde :-) Ik kan me zo voorstellen hoe de band tussen Polly en haar hondje Jet is, zo samen naar een hondenshow, en ik kan me ook al indenken dat ze samen op doggydance zitten, of misschien wel op behendigheid, terwijl Polly dan 's avonds op de bank zit, met Jet gezellig tegen haar aan. 

Dit setje wordt ook wel polly's Puppy Show genoemd, maar de meest gebruikte naam is Polly Pocket Dazzling Dog Show en er is ook een variatie van met ietsje andere kleuren. Onderaan deze pagina staat een uitgebreide fotoserie van deze set, zodat alle details goed zichtbaar zijn. 

Deze Dazzling dogshow is een hondenshow. Bovenin zie je de ruimte waarin de deelnemers zich kunnen voorbereiden. Er is daar een bad en een rek met droger, hondenhalsband en riem, borstels en meer spulletjes die je nodig hebt om jouw hond de mooiste van de show te maken. Bovenin staat een bench waar het hondje in kan. Er staat een prijzenbeker naast en er liggen nog wat andere kleine spulletjes.

Onderin is de zaal met een toneel dat echt rond kan draaien Er staan stoelen klaar voor de jury en er is een podium voor de 1e, 2e en 3e plaats. Polly vind het vooral leuk om met haar hond Jet bezig te zijn, en zo lang Jet het leuk vindt, heeft Polly het ook naar haar zin. 

Deze popjes horen bij Dazzling Dog Show: 

  • Polly 
  • Jet, hondje

Dit beweegt er in deze Polly Pocket:

  • Het roze podium kan draaien
  • Het deurtje van de bench kan open


Compleet: ja

Terug naar overzicht