Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Fairylight Wonderland

De kleuren zoals je ze op deze foto's ziet zijn iets feller dan dat ze origineel zijn, en het doosje op de foto heeft een vlek maar deze is vervangen door een als nieuw uitziend exemplaar. In dit setje gebeurt zoveel dat je bijna niet weet waar je het eerst moet kijken. Onderin kom je binnen door de dubbele openslaande deuren. Dan staat er een fontein met een lampje erin dat dus ook echt kan branden. Er is een soort gele paddenstoel en als je daaraan draait gaat het kleine draaischijfje waar een paar popjes op kunnen staan draaien. Zo lijkt het net alsof ze aan het dansen zijn. Er is een gedekte tafel links in het midden en er gaat dan een mooie grote trap naar boven.

Daar staat een reuzenrad waar ze in kunnen, dit draait door aan het gele bloempje links te draaien. De luchtballon gaat ook omhoog en naar beneden door aan het gele bloempje rechts te draaien. Natuurlijk kunnen de popjes ook echt in het reuzenrad en de luchtballon zitten. In deze set zitten twee best ruime opbergvakjes. Eentje onder de witte tafel rechtsachterin en eentje onder de tafel met gele stoelen links. Hier kan je de popjes in bewaren. Bij deze set horen Fee Polly met het groene pakje, Fee Ella met het witte pakje en Pixie. Polly en Ella dragen allebei kleine vleugeltjes. Na wat research schijnt deze set soms ook de naam Fairylight Ball te dragen.

De tekst op de verpakking zou als volgt zijn geweest: Polly en haar feeën vriendinnen vinden het allemaal leuk om te dansen en plezier te maken op het fabelachtige feeënbal. Er zijn veel spannende dingen te doen voor ze in de prachtig gedecoreerde feeënbalzaal, welke straalt van alle kleine lichtjes die je ziet als je het doosje in het donker openmaakt. 

Terug naar overzicht