Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Kozy Kitties Polly Pocket

Polly is gek op dieren, dat kan niemand ontgaan zijn. Er zijn heel erg veel setjes waar honden of katten (of allebei) bij zitten, maar ook boerderijdieren gaan ze bij Polly Pocket niet uit de weg, want er zijn sets met paarden, stieren, schapen, konijnen en in de sommige setjes zelfs pinguïns, olifanten, giraffen, koala's, paarden etc etc etc. Dit Kozy Kitties Polly Pocket setje is er een uit een serie van 4. Dit is het setje met de poesjes, er is ook nog een Precious PuppiesPretty Panda's en een set die Pretty Bunnies heet. 

Aan de binnenkant zie je beneden de speeltuin waar de katten lekker kunnen spelen zonder dat ze de straat op kunnen. Er is een tuinhekje dat open kan (als de katten binnen zijn, natuurlijk ;-) ) Er is een klein vijvertje met vissen, de poezen kunnen daar uren naar kijken. In het mandje kunnen ze daarna lekker gaan liggen om te slapen en er staat een stoel voor Polly om ook even fijn buiten te kunnen zitten. De eet- en drinkbakjes voor de poezen staan buiten vandaag. 

Bovenin is Polly haar huiskamer , er staat een bank in, een grote schemerlamp, een open haard en een mooie vaas met bloemen op de schoorsteenmantel. Helemaal bovenin is Polly haar slaapkamer met bed en klein ladekastje.

Deze popjes horen bij de Kozy Kitties set:

  • Polly 
  • Grace, grote kat
  • Fluffy, kleine kat

Beide katten zijn voorzien van een laagje stof waardoor ze zachter aanvoelen (maar wel snel vies en pluizig worden, de witte kleur helpt daar niet aan mee ;-) ) 

Dit kan er bewegen in deze Polly Pocket:

  • Alleen het tuinhekje kan open en dicht


Compleet: Ja


Terug naar overzicht