Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Precious Puppies 

Dit setje is er van een serie van 4. De andere drie heten kozy kitties (met katten), pretty bunnies (konijntjes) en, pretty panda's (met pandaberen). Dit setje heet Polly Pocket Precious Puppies maar werd ook wel Polly and her Puppies genoemd. Vrij grote pups, net als bij de dazzling dog show sets, maar heej, ik vind honden leuk in alle soorten en maten ;-) 

Polly is gek op haar twee zachte pups Rags en Tinker, en ze vind het heel fijn om ze te aaien en met ze te spelen. Ze hebben allebei een comfortabel mandje met een dekentje erin, een eetbakje en een paar piepspeeltjes en kauwbotten om mee te spelen. Polly vind het fijn om voor ze te zorgen, en ze een bad geven vind ze het allerleukst!

Onderin zie je de mandjes van de honden. Op de grond ligt een kauwbot voor een van de honden en ook liggen er hier en daar speeltjes en een hondenriem. Op de eerste verdieping van het huis is de badkamer met ligbad en een badkamermeubel. Bovenin is Polly haar slaapkamer. 

Deze popjes horen bij Precious Puppies:

  • Polly 
  • Tinker, kleine hond
  • Rags, grote hond

Beide honden hebben een soort stoffen laagje aan de buitenkant zodat het er meer uitziet als een vacht en zachter aanvoelt.

Dit beweegt er in deze Polly Pocket:

  • Alleen het tuinhekje kan open


Compleet: Ja
Opmerkingen: Het setje is aan de onderkant een beetje verkleurd


Terug naar overzicht