Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Pretty Panda's

Het setje Pretty Panda's gaat, zoals de naam al zegt, over pandaberen. Als je ze ooit in het echt gezien hebt, weet je dat het hele grappige sullige beren zijn, die ook niet persé tot de handigste soort behoren, maar dat maakt ze ook meteen zo aandoenlijk. In dit setje gaat Polly de panda's Ming en Chang eten geven. Lekkere verse bamboescheuten om precies te zijn! Het poortje van het verblijf kan open of dicht, dat is handig voor als de panda's even apart moeten zitten. Er is ook een kleine grot waar ze zich in kunnen verschuilen. In het bovenste gedeelte zie je een slaapverblijf en een kamer met eettafel. 

Tekst op verpakking van Bluebird: Polly houd van haar twee pluizige panda's Ming en Chang, en zorgt ervoor dat ze altijd genoeg van hun favoriete Bamboescheuten te eten hebben. Ze hebben een mooie pandaschuilplaats naast een zwembadje waar ze in kunnen waden en een grot om verstoppertje met Polly mee te spelen als ze hun eten komt brengen.

In 1993 zijn er nog drie andere hartvormige setjes met dierthema verkocht, namelijk precious puppies, kozy kitties en pretty bunnies

Compleet: Ja!


Terug naar overzicht