Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Pretty Panda's

In Nederland hebben we een tijdje last gehad van de "panda-gekte". Dit gebeurde toen de twee reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya vanuit China naar Ouwehands dierenpark werden gehaald. Overal doken panda's op, pandabroden, pandaknuffels, mokken, kleding, je kunt het zo gek niet bedenken. Oh ja, en de panda's zelf, die waren er natuurlijk ook, maar je zou het bijna vergeten met al die commerciële dingen die eromheen bedacht waren. Maar goed, de Polly Pocket ontwerpers waren dit al lang voor, zij maakten dit Polly pocket Pretty Panda's setje al in 1993.  In 1993 zijn er nog drie andere hartvormige setjes met dierthema verkocht, namelijk precious puppieskozy kitties en pretty bunnies

Het setje Pretty Panda's gaat, zoals de naam al zegt, over pandaberen. Als je ze ooit in het echt gezien hebt, weet je dat het hele grappige sullige beren zijn, die ook niet persé tot de handigste soort behoren, maar dat maakt ze ook meteen zo aandoenlijk. In dit setje gaat Polly de panda's Ming en Chang eten geven. Lekkere verse bamboescheuten om precies te zijn! Het poortje van het verblijf kan open of dicht, dat is handig voor als de panda's even apart moeten zitten. Er is ook een kleine grot waar ze zich in kunnen verschuilen. In het bovenste gedeelte zie je een slaapverblijf en een kamer met eettafel.

Deze popjes horen bij de Pretty Panda's set:

  • Polly 
  • Ming, grote panda
  • Chang, kleine panda 

Dit kan er bewegen in deze Polly Pocket:

  • Het poortje van het buitenverblijf kan open en dicht


Tekst op verpakking van Bluebird: Polly houd van haar twee pluizige panda's Ming en Chang, en zorgt ervoor dat ze altijd genoeg van hun favoriete Bamboescheuten te eten hebben. Ze hebben een mooie pandaschuilplaats naast een zwembadje waar ze in kunnen waden en een grot om verstoppertje met Polly mee te spelen als ze hun eten komt brengen.


Compleet: Ja!


Terug naar overzicht