Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Ski Lodge

Een winters aandoend huisje met een met sneeuw bedekt dak, een spar in de tuin en wat sneeuw rondom het huisje. Er liggen skies en een slee in de voortuin en als je het huisje zelf openklapt zie je een soort klein alpenchalet. Er is op de benedenverdieping een klein eeethoekje, een stoel voor het haardvuur, een koekoeksklok en een klein laddertje naar de volgende verdieping. Hier staat een bed met daarop een lekker warm dekbed en er staat een kastje en een stoel.

Bij dit setje horen Polly en popje Lulu (op sommige verpakking staat haar naam als Pixie aangeduid). De hond heet Nellie (en wederom: op sommige verpakkingen wordt ze Benji genoemd). De kerstboom is bij sommige sets te verwijderen, bij mijn set zit hij vast.

Er bestaat ook nog een Holiday Ski Lodge. Dat huisje is groen met rood en wit. Er is nog een Musical Holiday Chalet die dezelfde kleuren heeft als de Holiday Ski Lodge maar dan met muziek en er bestaat zelfs een geel huisje. Dit zou het design concept geweest zijn van de Ski Lodge en deze heb ik onlangs weten te bemachtigen.

Terug naar overzicht