Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Babytime Fun

De foto's van dit setje zijn wat donker uitgevallen maar het is in het echt een lichtblauwe set. Binnenin zie je een huis dat helemaal ingericht is op het hebben van een baby. Er staat een bad met een commode om de baby in te wassen, af te drogen en aan te kleden. Aan de andere kant staat er in de kamer naast de bank een mobiel op de grond waar de baby onder kan liggen en zo de speelgoedjes die aan het mobiel hangen kan ontdekke. Er loopt dan een trap naar boven en daar is het wiegje van de baby, daar hangt ook weer een mobiel boven en er is een kleine babyschommel voor twee kindjes. Op de bovenste verdieping is de ouderslaapkamer met een bed, kastje, stoel en een kaptafel. 

In deze set kan van alles bewegen, op de benedenverdieping kan een hekje open, de speelgoedjes aan de mobiel bewegen op en neer en in de bovenkant van de set kunnen de spijltjes van de wieg naar beneden geklapt worden, het wieltje boven de wieg kan bewegen en de schommels bewegen ook: als de een omhoog gaat, gaat de ander naar beneden en andersom. 

Mijn setje is niet helemaal compleet, er hoort nog een babietje bij, maar toch enorm leuk om naar te kijken en alle details te (her)ontdekken!

Compleet: Nee, baby Matt ontbreekt nog
Opmerkingen: op het setje staat een serienummer: 0605DV. 


Terug naar overzicht