Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Drive in Burger Restaurant

Bij dit setje krijg ik zo'n "All-American-jaren-60"gevoel en ik weet eigenlijk niet waarom, maar het is nu eenmaal zo. Dit huisje is een burgerrestaurant waar je ook met de auto af kunt halen. Dit huisje gaat anders open dan de meeste huisjes van Polly Pocket, want deze klapt naar opzij open in plaats van omhoog. Er bestaat nog een variant van dit Polly Pocket Drive in Burger Restaurant. Deze vind je hier.

Het drive-in burger restaurant is een goede plaats voor Polly en haar vrienden om even te stoppen voor een snelle snack of een verjaardagstraktatie op het dakterras. Beneden staat het menubord en een luidspreker waar Mandy de serveerster de orders opneemt voor de drive-in klanten, die rijden om de hoek om hun eten op te halen. Boven kunnen de andere klanten genieten van een maaltijd aan de speciale feesttafels met draaibare stoelen en souvenir ballonnen.

Er zit een klein autootje bij, een setje ballonnen die je boven in de tafel kunt steken, popje Polly en popje Gillian. Het deurtje van de diner kan opengeklapt worden en dan kom je in het restaurant met keuken en een aantal zitplaatsen. Boven is een dakterras en er staan hier en daar wat prullenbakken verspreid. 

Met het autootje kan je bestellen bij de zilverkleurige "praatpaal" waar ook meteen het menubord staat. Vervolgens kan het autootje onder het opengeklapte huisje door rijden om zo bij de balie te komen waar men het eten af kan halen. Leuk toch?! Dit setje heeft op de voorkant een plaatje met de tekst Burgers, maar er is ook een set van waarbij de voorkant een plaatje heeft van een hamburger. 
 

Dit hoort er bij deze Polly Pocket:

  • Polly
  • Gillian
  • Autootje
  • Balonnen

Dit kan er bewegen in Drive in Burger Restaurant:

  • Het deurtje kan open.
  • De stoelen op de bovenverdieping kunnen draaien


Compleet: ja

Terug naar overzicht