Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Giraffe House

Dit huisje komt uit een serie van 6 huisjes:  Dog House,  Elephant House Light up Horse house Light up Kitty house,  Rabbit House en dan natuurlijk dit setje.

In dit huisje woont Ginger de Giraffe (aka Big G Rafferty in de Bluebird versie) samen Piper Parrot (aka Squawk in de Bluebird versie). Piper slaapt graag buiten, dan kan ze haar vleugels zo nu en dan nog eens uitslaan, dus zij slaapt in de ruimte in het boompje voor het huis. Het deurtje van deze set kan wel open maar dit gaat zo moeizaam dat ik bang ben dat ik hem breek. Op de bovenverdieping is Ginger haar slaapkamer, met een extra groot bed en een extra hoge douche. Beneden zie je een eetkamertje en in de tuin staat nog een groot zonnebed. Popje Polly hoort ook nog bij deze set. 

Het vertaalde verhaaltje dat op de verpakking zou hebben gestaan: Big 'G's Treetops

Big 'G'  Rafferty en zijn vriend 'Squawk' Parrot leven in de boomtoppen, de ideale plaats om alles te zien wat in de stad gebeurt en dit door te vertellen. "G" staat bovenin de boomtoppen te kijken naar hoe het dagelijks leven in de stad verloopt en geeft al het nieuws door aan Squawk. Squawk roept dan al het nieuws rond. Polly komt langs om te roepen namens Squawk, zodat hij zijn stem wat rust kan geven.  


Terug naar overzicht