Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Grandma's Cottage 

Dit setje heeft ook wel de naam Polly's Watermill Cottage meegekregen. Er bestaat een variatie van waarbij de set voornamelijk roze is en het waterrad is dan geel. Dit setje is zo zo zo zo leuk! Er kan van alles bewegen, en het leukste is dat het oventje open kan en dat daar dan een bakblik met koekjes in kan.   

De oma van Polly woont in een oud huis met een watermolen. Vroeger was dit heel belangrijk om apparaten mee aan te drijven of om in stroom te voorzien. Tegenwoordig is dat niet meer nodig in Oma's huisje, maar het ziet er wel heel gezellig uit. In de vijver voor het huis zwemmen twee eendjes, en als je binnenkomt sta je direct in de woonkeuken. Het is een ruime keuken en oma heeft al een gebakje klaargezet voor Polly. Oma's gebakjes zijn het lekkerst van allemaal, dus dat lust ze wel! Samen gaan ze ook nog wat bakken. Alle spullen die ze nodig hebben staan al klaar op het aanrecht. Buiten zit de poes door het raampje te kijken, hij is benieuwd naar wat er allemaal gebeurt in het huisje.

Op de bovenverdieping is een ruime slaapkamer met bureau en daarnaast is de badkamer. De deksel van het toilet kan echt open en dicht, dat zijn nou echt details waardoor Polly Pockets zo leuk zijn om mee te spelen (of om naar te kijken).

Terug naar overzicht