Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Light up Horse House

Dit setje, dat ook wel Horseshoe Salon wordt genoemd, bestaat uit drie verdiepingen. Helemaal bovenin is een slaapkamer met naastgelegen badkamer. Als je het huisje openklapt zie je in het bovenste gedeelte een podium met microfoon, een draaibare dansvlooer en een paar stoelen/zitzakken. 

Beneden is de bar met keuken en grill. Buiten staat een hekje voor de deur met een waterpomp. Dat past natuurlijk uitstekend bij dit setje, want cowboys moeten hun paard ergens neer kunnen zetten. Er staan cactussen buiten en een van die cactussen is het knopje voor het licht. Dit setje werkt op AAA batterij(en) en de lampjes gaan om beurten aan. Als je een keer op het knopje drukt gaat een gedeelte aan, bij de tweede keer gaan er andere lampjes branden en bij de derde keer branden ze allemaal. Druk je nog een keer op de cactus dan gaat alles weer uit. 

Natuurlijk kan ook bij deze set weer een en ander bewegen. De deur naar de salon kan open, er staat een schommelstoel op de veranda die beweegt en de dansvloer op de eerste verdieping draait als je aan de roze kapstok draait. 
Sets die wat betreft kleur op deze set lijken zijn: Dog House,  Elephant House,  Giraffe House,  Light up Kitty house en Rabbit House

 

Terug naar overzicht