Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Pollys Wonderful Wedding party

Een hele grote hartvormige set. Het stelt een trouw scène voor. Aan de zijkant kunnen twee delen uitgeschoven worden, de ene is een oprijlaan en de andere de stal voor het paardje. Er zitten ook een twee vakjes verstopt onder de trappen naar het huis. Daar kunnen de popjes, sluier, rok, en andere dingetjes bewaard worden. 

Dit setje hoort origineel gezien muziek te maken als je aan het engeltje in de fontein draait. Er gaan dan twee dingetjes naar voren waar de popjes op kunnen staan en de set zou dan Daar komt de Bruid spelen. Bij mij werkt de muziek niet meer en de batterijen vervangen is heel lastig zonder de set stuk te maken. In het bovenste deel van het hart is het hotel gevestigd. er zijn slaapkamers, er is een lift en er kunnen op verschillende verdiepingen deurtjes open en dicht. Achter elk deurtje zit dan weer een tekening. 

Op de middelste verdieping zit helaas wat rode inkt, en hoewel ik toen ik twee sets had, deze grondig heb vergeleken, heb ik over het hoofd gezien dat deze set afgebroken is geweest. Heel de bovenste helft van het hart lijkt te zijn afgebroken en weer (uiterst netjes) te zijn vastgelijmd. De set blijft hierdoor wat lastig open staan, maar het gaat wel. 


Terug naar overzicht