Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pockets

Pony Ridin

Toen ik jonger was heb ik een tijdje paardgereden en dit setje is daarom zo leuk. Ik stelde me voor om op ponykamp te gaan en dat zag er dan ongeveer uit als deze set. Er is een kleine paddock waar het paardje in kan staan en er staat een grote drinkbak voor het paard in de set vooraan links. In het bovenste gedeelte zie je een gedeelte van de rest van de stal. Er is een ladder naar boven waar Polly haar slaapzak heeft liggen, zo is ze lekker dichtbij haar paardje Midnight. Door heel de stal hangen allemaal prijzen en rozetten van wedstrijden. 

Op de verpakking stond vaak een verhaaltje afgedrukt, dit is de vertaling van het verhaaltje van deze set: Polly en haar pony Midnight maken zich klaar voor de Country show van morgen. In de zadelkamer is Polly druk met het glimmend poetsen van haar zadel naast het open raam, terwijl haar paard Midnight ondertussen rustig in de paddock staat te wachten op Polly die hem komt verzorgen en zijn manen en staart in komt vlechten. Ze hebben er allebei heel veel zin in en hopen op een beker of rozetten om de zadelkamer mee te decoreren!

Compleet: Ja! 
Opmerkingen: Er schijnt ook een variant van te zijn, net zoals bij Dazzling dog Show en Cuddly Kitty er een lichte en donkere variant zijn, ik denk dat de set die ik heb de lichte variant is, maar ik zou ze naast elkaar moeten zien. 


Terug naar overzicht