Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Pony Ridin

Toen ik jonger was heb ik een tijdje paardgereden en dit setje is daarom zo leuk. Ik stelde me voor om op ponykamp te gaan en dat zag er dan ongeveer uit als deze set. Slapen op een hooizolder met een groepje meiden, van die openslaande luiken voor de ramen, 's ochtends vroeg op staan om de stallen te mesten en daarna dan een buitenrit of spelletjes. Ik denk dat die voorstelling mede tot stand is gekomen door het boek "Jody verdwaald in een sneeuwstorm" . Maar deze pagina gaat niet over mij of over boeken maar om de Polly Pocket Pony Ridin set. Het setje werd in de Bluebird verpakking trouwens ook wel eens Polly's Pony Show genoemd. 

Polly en haar pony Midnight maken zich klaar voor de Country show van morgen. In de zadelkamer is Polly druk met het glimmend poetsen van haar zadel, terwijl haar paard Midnight rustig staat te wachten op Polly die hem komt verzorgen en zijn manen en staart in komt vlechten. Ze hebben er allebei heel veel zin in en hopen op een beker of rozetten om de zadelkamer mee te versieren!

In het setje zie je een kleine paddock waar het paardje in kan staan en er staat een grote drinkbak voor het paard in de set vooraan links. In het bovenste gedeelte zie je een gedeelte van de rest van de stal. Er is een ladder naar boven waar Polly haar slaapzak heeft liggen, zo is ze lekker dichtbij haar paardje Midnight. Door heel de stal hangen allemaal prijzen en rozetten van wedstrijden. 

Dit zijn de popjes die bij Pony Ridin' horen: 

  • Polly
  • Midnight, het paard

Dit beweegt er in deze Polly Pocket:

  • Het hekje van de paddock kan open en dicht
  • De luikjes van de stal kunnen open en dicht. 


Compleet: Ja!
Opmerkingen: Er schijnt ook een variant van te zijn, net zoals bij Dazzling dog Show en Cuddly Kitty er een lichte en donkere variant zijn, ik denk dat de set die ik heb de lichte variant is, maar ik zou ze naast elkaar moeten zien. 


Terug naar overzicht