Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Rabbit House

Wat je misschien opvalt is dat de kleuren van deze Polly Pocket set behoorlijk afwijken van de sets zoals je die gewend bent. In dit jaar zijn er 6 van dit soort sets verkocht. Deze Polly Pocket Rabbit house,  Dog House,  Elephant House,  Giraffe House,  Light up Horse house en  Light up Kitty house. Van die serie vind ik dit huisje het leukst vormgegeven. Dit vind ik nou echt een huisje wat je in een tekenfilm tegen zou kunnen komen en het doet me een beetje denken aan de film Sneeuwwitje.

Deze set is het huisje van Belinda Bunny en Murray Mole. Het huisje zelf heeft een klein groententuintje rondom het huis en in de voortuin staat een waterput. In de aanbouw links is de slaapkamer van Murray en in de grote kamer van het huis zie je de keuken, een wastafel en een bureau met verschillende spulletjes erop. Op de bovenverdieping staat de slaapkamer met bed, kast, twee telefoons, kleding op de grond en zoals in veel sets, een kaptafel. 

Deze popjes horen bij Rabbit house:

  • Polly
  • Belinda Bunny
  • Murray Mole

Dit kan er bewegen in deze set: 

  • Het tuinhekje kan open

De (in het Nederlands) vertaalde tekst op de verpakking was:

Praatgrage Belinda Bunny organiseert een groot liefdadigheidsfeest door iedereen in de stad te bellen. Haar vriend Murray Mole is een accountant die de donaties precies bijhoudt. Polly wil ook graag helpen, dus ze werken allemaal samen in het Rabbit House, waar genoeg telefoons voor iedereen zijn!

Compleet: Ja


Terug naar overzicht