Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Rabbit House

Het huisje op de foto is een beetje verkleurd, maar die is ondertussen vervangen door een setje dat nog wel goed is van kleur. Het is het huisje van Belinda Bunny en Murray Mol. Zoals je ziet op de foto zijn zowel Polly als Murray gewond, ze hebben allebei nog maar 1 arm over... Het huisje zelf heeft een klein groententuintje rondom het huis en er staat een waterput. In de aanbouw links is een kleine slaapruimte voor Murray Mol. In de grote kamer van het huis zie je een keuken, een wastafel en een bureau met rekenmachine en telefoon. 

Op de bovenverdieping staat de slaapkamer met bed, kast, twee telefoons, kleding op de grond en zoals in veel sets, een kaptafel. 

Wat je misschien opvalt is dat de kleuren van deze Polly Pocket set behoorlijk afwijken van de sets zoals je die gewend bent. In dit jaar zijn er 6 van dit soort sets verkocht. Dit Rabbit house,  Dog HouseElephant HouseGiraffe HouseLight up Horse house en  Light up Kitty house

Praatgrage Belinda Bunny organiseert een groot liefdadigheidsfeest door iedereen in de stad te bellen. Haar vriend Murray Mole is een accountant die de donaties precies bijhoudt. Polly wil ook graag helpen, dus ze werken allemaal samen in het Rabbit House, waar genoeg telefoons voor iedereen zijn!


Terug naar overzicht