Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Slumber party fun

Dit is een van de compacts waarin heel erg veel kan bewegen, en vooral als je het vergelijkt met de compacts van '89 en '90. Het stelt een appartement voor waar Polly vannacht een slaapfeestje houdt samen met haar vriendin Emma. En weet je wat het leukste is? Er zijn er twee van! Deze en nog een donkerroze variant. De binnenkant is trouwens wel helemaal hetzelfde van beide Polly Pocket Slumber Party fun setjes. En fun zullen ze hebben. Hieronder een beschrijving van wat er allemaal te zien is in dit setje. De set wordt ook wel Polly's video party genoemd. Er bestaat nog een Polly Pocket Video Party, daarbij zijn de popjes groter. 

Polly en Emma genieten van hun eigen speciale filmavond vanavond waarin ze 4 leuke nieuwe films kunnen kijken. Polly heeft ervoor gezorgd dat er genoeg snacks in de koeklast staan. Polly houdt van ijsjes en cheesecake, terwijl Emma liever pindakaas sandwiches en chips eet. Om de video's te kijken hebben ze de slaapbank uitgeklapt, zo kunnen ze lekker comfortabel voor de televisie zitten!

Op de benedenverdieping zie je een woonkamer met slaapbank. Er is een open haard met wat foto's erop, een kast met een stel boeken en nog een andere kast met de fruitschaal, een klok en een fotolijstje. Links naast de televisie staat een tafel met een taart erop. Ook daar staat een fotolijstje. Er ligt een zitzak op de grond en hier en daar staan schaaltjes met voedsel. De televisie verdient wat extra aandacht want daar zit een klein knopje op waarmee je het beeld tot maarliefst 4x kunt wijzigen. 

Naast de televisie is de deur die naar de trap leid waarna ze in een hal komen met weer een trap verder naar boven. Daar is een keuken met grote koelkast die open kan, en waar allemaal kleine dingetjes in te vinden zijn. Naast de koelkast is de eettafel met stoelen en een open kast met servies. Boven de koeling hangt dan tot slot nog een klok die kan draaien. 

Deze popjes horen bij deze Polly Pocket: 

  • Polly
  • Emma

In Slumber Party Fun kan dit bewegen:

  • De slaapbank kan opengeklapt worden
  • Door op het knopje op de televisie te drukken veranderd het beeld, er staan 4 plaatjes op in totaal
  • Het deurtje naar de gang kan open
  • De deurtjes van de koelkast kunnen open
  • De klok draait. 

Compleet: Ja!

Opmerkingen: Er zit een grote, diepe, vergeelde kras op de bodem van deze set. De kras loopt door tot de zijkant.


Terug naar overzicht