Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Tiger Electronics Polly Pocket LCD game 

Dit spelletje had ik eens voorbij zien komen op Ebay, voor een redelijke vraagprijs, maar omdat het uit Amerika moest komen zouden daar nog import- en verzendkosten bijkomen en dan zou het wel een duur grapje worden. Een week later werd op een facebookgroep deze Tiger Electronics Polly Pocket LCD game aangeboden, in goede werkende staat en verzending vanuit België. Superblij mee natuurlijk! 

Het voorkantje van het setje is een beetje verkleurd, maar het LCD scherm werkt nog perfect. Ik moet eerlijk zeggen dat ik blij ben dat er een uit-knop voor het geluid op zit, want dat is eventjes leuk maar dat ben ik al gauw zat. Er zat geen gebruiksaanwijzing bij, dus hoe het precies werkt weet ik niet, maar het is in elk geval leuk om te spelen en je hoeft geen genie te zijn om naar het volgende level te gaan, want ik kan het ook ;-) . Het setje werkt op 2 AA batterijen. 

Wat moet je doen bij dit Polly Pocket LCD spel? 

Als het spel begint staat het popje aan het begin van het wandelpaadje. Je drukt dan op de grote rode knop en het popje beweegt naar de glijbaan. Daar komt een mannetje vanaf en dat moet Polly opvangen. Als je op het goede moment op de grote ronde knop drukt, dan vangt ze het mannetje, maar let op, je moet wel de regen/water/modder druppels die daarna komen ontwijken. Dit doe je door de pijltjestoetsen en de grote ronde knop te gebruiken. Vervolgens kan Polly gaan touwtje springen samen met twee andere Polly bewoners. Als je op het goede moment op de grote ronde knop drukt krijg je drie springtouwen boven elkaar en extra punten. Als je punten verdiend hebt zie je dat doordat er allemaal sterretjes verschijnen, superleuk!

Vervolgens zie je Polly op een skateboard staan en hier gaat het bij mij mis, want ik heb geen idee wat ik moet doen om te voorkomen dat ze eraf valt, maar al doende zal ik daar nog wel achter komen. Compleet: Ja, en goed werkend maar wel een klein beetje verkleurd aan de voorkant. 


Terug naar overzicht