Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Cinderella Stepmother house

Vrijwel iedereen kent het verhaal van Assepoester, haar stiefmoeder en vervelende stiefzussen. Gelukkig komt alles op het eind weer goed, maar wat velen niet kennen is het huis van de stiefmoeder van Assepoester. Dat is dit huisje, waarvan je het dakje en de struiken aan de zijkant open kunt klappen. In het huisje zelf is op de benedenverdieping de woonkamer. Hier staat een tafel met een glazen muiltje, dat je om kunt draaien waarna een oude kapotte schoen te zien is. Er staat een bank en een stoel en op de zijkant de afbeelding van Stiefmoeder, Anastasia en Drizella. 

Op de bovenverdieping is Assepoester haar slaapkamer. In de kist ligt de mooie roze jurk die nog van haar moeder was, en je kunt deze jurk zien hangen in de blauwe kast. Er hangt een schilderijtje aan de muur met een plaatje van het kasteel van de Prins en het dekbedje op het bed kan opengeklapt worden. 

Een van de bosjes in de tuin kan je omdraaien. Laat je hem gewoon staan dan is het een struik, draai je hem om zie je de prachtige koets die de Toverfee heeft gemaakt van een pompoen. 

Er horen twee assepoesters bij deze set, een in haar oude kapotte kleding en een in een prachtige baljurk en de toverfee zit er ook bij. 


Terug naar overzicht