Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Minnie Surprise Party

Een vrolijk uitziend huisje waarin een verrassingsfeest voor Minnie georganiseerd wordt. Er zit een heel groot cadeautje bij, en er komt gezellig bezoek! Donald en Katrien, Goofy, en natuurlijk Mickey en Pluto. 

Als het bezoek arriveert dan zien ze meteen al dat Minnie haar tuin tot in de puntjes verzorgd is. Het gras is gemaaid, het bloembed staat er prachtig bij, en aan de waterput is zelfs geen spinnenwebje te zien! Als ze binnenkomen zien ze een levensgrote taart op tafel staan en daar precies achter liggen allerlei cadeautjes. Het is leuk dat ze uitgenodigd zijn, maar Minnie is nergens te bekennen, dat is raar! 
Ze gaan in de keuken kijken of Minnie zich daar misschien verstopt, maar nee. Er staan wel al een heleboel hapjes klaar in de koelkast, dat belooft wat! Misschien is Minnie boven? Maar ook daar is ze nergens te vinden. Zelfs niet in het geheime schuilplaatsje onder het bed. Nu wordt het pas echt vreemd! Ze zoeken in kasten en onder de trap, achter de televisie en onder de tafel, maar nergens is ze te vinden. 
Minnie moet een beetje lachen als ze het groepje zo bezig ziet, want ze is natuurlijk wel in de buurt. Als alle gasten aan tafel zitten en er helemaal niets meer van snappen komt Minnie tevoorschijn! Ze zat in de kast in de kamer. Deze kast kan je draaien en zo had ze zich verstopt. Ze moesten er allemaal erg om lachen. Waarom hadden ze daar nu niet aan gedacht?! 

De rest van de middag spelen ze spelletjes en eten ze taart. Wat is het toch fijn om zo een feestje te vieren met je beste vrienden! Dit setje kan ook lichtgeven, het werkt op 1 AAA batterij die in de schoorsteen geplaatst kan worden. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zeker weet of de lampjes van mijn setje het nog doen.


Terug naar overzicht