Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

The Cinderella Enchanted Castle

Een heel groot disneykasteel dat lijkt op het kasteel dat voor het begin van elke Disney Tekenfilm te zien is. Er kan veel bewegen in deze leuke set:

Als je op een van de torentjes drukt gaat het licht aan en als je aan het knopje boven de klok draait verandert de tijd, zodra het twaalf uur is verbreekt de betovering van de Toverfee en zal Assepoester er weer uitzien zoals thuis, zal de koets weer veranderen in een pompoen etc. 
Als je op het knopje aan de achterkant drukt nadat het kasteel opengeklapt is, klapt er een luikje aan de binnenkant naar beneden, daarop staat een dinertafel. Als je in het linker uitgeklapte gedeelte op het hendeltje op het kussentje drukt komt het glazen muiltje tevoorschijn. Het torentje dat hier links naast ligt kan open, hierin zit een draaischijfje waar een popje op kan met aan elke kant van dit schijfje een andere afbeelding, die verandert als je aan het torentje draait.Er is een dansvloer die kan draaien op het balkon voor de torens van het paleis. 
De grote toren heeft aan de rechterkant een dingetje zitten dat je uit kunt trekken. Als je dat doet dan komt er een plaatje met vuurwerk erop tevoorschijn. De voorste grote toren kan open en daar zit een plateau in waar een popje op kan staan en de onderste tree van de trap heeft een hele klein uitstulping, zo kan je de traptrede openen en komt een klein glazen muiltje in beeld. Helemaal achterin het kasteel zit nog een laatje waarin je de popjes op kunt bergen. 

Met een beetje fantasie en de bijbehorende 8 popjes valt er dus heel wat te beleven met deze set.
De popjes die erbij horen zijn: 1x Assepoester in werkkleding, 1x assepoester in baljurk, 1x assepoester in trouwjurk, Anastasia, Drizella, Stiefmoeder, Prins en Toverfee.


Terug naar overzicht